Magyar oldal napi hardveres hírekkel. Sok jó tesztjük van. Érdemes benézni a fórumukra.

 

  Tessier a legnagyobb igényességgel csinált egy 3D megjelenítéssel foglalkozó cikksorozatot, minden tiszteletem az Övé!

 

  Az egyik legjobb VGAval foglalkozó weboldal. Nagyon jók a régi 3D technikákkal foglalkozó cikkeik, Ők találták meg a 3Dmark csalásokat, elsőnek világítottak rá az nVidia GeForceFX PixelSahder hiányosságaira.

   Az OROSZOK. Nekik vannak a legigényesebb tesztjeik, gigantikus képeket csinálnak minden kártyáról (ezen az weboldalon is láthatsz jópárat), külön kifényképezik a RAMokat, kártyához adott kiegészítőket. Van Radeon 9800 vs FX5950 extrém tuning tesztjük, voltage moddal. Közéjük tartozik a Riva Tuner fejlesztője. Saját aniso testert is csináltak. Radeon 7500 VERSBEN írták le. Ők látják el tartalommal Digit-life-ot. Foglalkoznak profi VGAkal, piaci elemzéssel, mindennel - KÖTELEZŐ!!!

 

  Német oldal, de a fontosabb cikkeket lefordítják angolra. A képminőség elkötelezettjei, sokat foglalkoznak a VGA driverek "optimalizációival", de nagyon jó az NV30 és R300 elemzésük is.

 

  Nem csak VGAval foglalkoznak. Sok érdekes régi videokártyatesztjük van (VooDoo5, KyroII, Xabre600, G400) részletes technikai leírással. Persze újabb tesztjeik is vannak.